Yritys

tilaajavastuu_vaaka_300

Konepalvelu Osa Oy on 2007 perustettu Turkulainen teollisuutta palveleva teknisten tuotteiden myyntiin ja huoltopalveluihin sekä laitevuokratoimintaan keskittynyt yritys. Erilaisten toimintavaiheiden jälkeen nimeksi vuonna 2011 tuli Konepalvelu Osa. Yrityksemme on keskittynyt hitsaavan teollisuuden kokonaistoimittajana myös huoltotoimintaan. Toimipisteemme sijaitsevat Turun Orikedolla sekä Vantaalla Rälssitiellä.

Tuotevalikoimassamme ovat mm. hitsauskoneet, hitsaamiseen liittyvät kulutus- ja varaosat, hitsaustarvikkeet, plasma- ja kaasuleikkaus, hitsauksen lisäaineet, peittaustuotteet, paineilmakoneet, Hitsaustuotteiden lisäksi tuomme maahan merkittävää osaa toimitusohjelmassamme olevista työkaluista joiden myynti Suomessa tapahtuu pääosin jälleenmyyjien kautta.

Asiakaspalvelu on ensisijainen arvomme, korkealaatuiset tuotteet, asiakaslähtöinen, nopea ja laadukas palvelu sekä lyhyt toimitusaika ovat toimintamme peruskiviä.

Laatu, ympäristö ja työturvallisuus asioissa noudatamme Toimintajärjestelmämme standardeja. Toiminnan laatu ja sen seuraaminen (ISO9001) luo entistä paremmat edellytykset Partner-sopimuksien tarpeisiin. Ympäristön huomioon ottaminen (ISO14001) kaikissa toimintatilanteissa on yrityksellemme tärkeää.