Hitsaus

Kemppibann

KEMPPI HITSAUSKONEET Ja TARVIKKEET

Toimimme hitsaavan teollisuuden kokonaistoimittajana talousalueellamme. Asiakas keskeinen tuottavuuden ja tuotantovarmuuden parantaminen on toiminta strategiamme avainsanoja. Tarjoamme asiakkaillemme saman katon alta hitsauskoneet, kulutus- ja varaosat sekä muut hitsaamiseen liittyvät tarvikkeet.

KEMPIN VALTUUTTAMA HUOLTOLIIKE
  • Toimimme Kempin valtuuttamana huoltoliikkeenä Turussa ja Vantaalla. Huollamme hitsauskoneet ja polttimet nopeasti ja ammattitaidolla.
  • Varastossamme on kattava määrä Kempin vara- ja kulutusosia, näin takaamme joustavan ja nopean palvelun.
  • Kauttamme myös koneiden validointi ja kalibrointitodistukset
  • Lisäksi suoritamme vuosihuoltoja.Säännönmukainen ja ammattitaitoinen ylläpitohuolto ja puhdistus,tuo hitsauskoneille pidempää käyttöikää ja tehokkaampaa käyttöä.
  • Huollamme ja korjaamme myös muunmerkkisiä hitsauskoneita.

kemppi_21-300x229

TERÄSRAKENTEIDEN CE-MERKINTÄ JA EN 1090-STANDARDI

Kantavien teräsrakenteiden osalta CE-merkintä tulee pakolliseksi siirtymäajan jälkeen 1.7.2014 alkaen.Siirtyminen pakolliseen teräsrakenteiden CE-merkintään edellyttää että EN 1090-standardi on sertifioitu osaksi yrityksen laatujärjestelmää.Sen lisäksi että standardi muun muassa edellyttää että hitsaajalla on vaatimusten mukainen pätevyys ja käytössään kaiken hitsaustyössä tarvittava hitsausohje, pitää myös hitsauskoneen täyttää standardin vaatimukset.

WPS

WPS paketit meiltä