Ajankohtaista

Elga tuotteiden jälleenmyynti Turun talousalueella

Toimimme Elga®- tuotteiden jälleenmyyjänä Turun talousalueella. Maahantuoja Masino Welding Oy:n kanssa tehtyyn sopimukseen kuuluu koko Elga®- lisäainevalikoima. Tehty sopimus täydentää jo ennestään toimitusohjelmassa olevaa GasIQ®- kaasutarvikkeiden tuoteohjelmaa.

Lue lisää

GasiQ Kaasu- ja Hitsaustarvikkeet

GasIQ – Älykäs valinta kaasuleikkaukseen GasIQ:n poltinlaitteet ja tuotteet ovat kehitetty suurta tarkkuutta vaativiin työtehtäviin. Ergonomisen muotoilun ja parhaiden materiaalien ansiosta poltinjärjestelmät ovat helppokäyttöisiä ja kestäviä. GasIQ® on kaasulaitteiden huippuosaaja, jonka tavoitteena on olla jatkuvasti kehityksen kärjessä kehittämässä ja valmistamassa laatutuotteita

Lue lisää

Tutustu Kempin Kempact RA-tuoteperheeseen

RAHALLE VASTINETTA SIIRRY HITSAUKSEN UUTEEN AIKAKAUTEEN Jos harkitset kompaktin MIG/MAG-hitsauslaitteen hankintaa, vertaa Kempact RA:ta sen kilpailijoihin. Käytettävyyden ja tehokkuuden tuomat kustannussäästöt panevat ihmettelemään, mikseivät kaikki koneet voi olla yhtä hyvin suunniteltuja. OTAMME MYÖS VANHAN KONEESI VAIHDOSSA Hyvitys kunnosta riippuen

Lue lisää

UUSI TEHOKAS 7” KULMAHIOMAKONE FUJILTA

Fujin FA-70-4F on tehokas 7″:n kulmahiomakone 1700w:n teholla varustettuna. Suuren tehon ja kestävän rakenteen ansiosta FA-70-4F sopii erinomaisesti vaativiin tehtäviin telakoilla, kaivoksilla, valimoilla ja yleisesti tehtäviin metallitöihin.

Lue lisää

Hitsauskonehuolto MEYER:n telakalle
New welding service in MEYER shipyard

Aloitamme 9.1.2017 hitsauskoneiden sekä hitsauspolttimien huollon ja korjaamisen telakka-alueella Würth myymälän välittömässä läheisyydessä.

Konepalvelu Osa mukana Alihankinta 2016 messuilla

Konepalvelu Osa mukana Alihankinta messuilla Tampereella.

Yrittäjä lehdessä 2015

Konepalvelu Osa sai kevättalvella Kempin hitsauskoneiden myyntiedustuksen. Yrittäjä Jari Osa ja myyntijohtaja Mikko Väisänen Kemppi Oy:stä avajaistunnelmissa. Konepalvelu Osa Oy vietti eilen keskiviikkona laajennettujen toimitilojensa avajaisia. Turun Orikedolla sijaitseva yritys ryhtyi laajennuspuuhiin muutamien uusien myyntiedustuksen myötä. – Tilaa tuli nyt tuplat lisää entiseen verrattuna. Saimme kevättalvella Kempin hitsauskoneiden myyntiedustuksen, Kempin valtuutettuna huoltoliikkeenä toimimme jo ennestään….